ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР "ЕНЕАДАС"

Защото сте проактивни!

Харесайте ни!

Консултации

  • Предоставяме консултации и професионална помощ на ученици от I до XII клас относно всички учебни предмети и чужди езици, които се изучават в начален, прогимназиален и гимназиален етап на обучение. Предлагаме и консултации относно кандидатстване в университети в чужбина (изисквания за прием и крайни срокове, специфична процедура при кандидатстване, условия за стипендии и др.).
  • Предоставяме консултации и разработка на теми за студенти (на български и на английски език) относно: дипломни работи и магистърски тези, курсови работи, доклади, реферати, есета, проекти, казуси и дисертации в различни области (Икономика, Европейско сътрудничество и интеграция, PR и бизнес комуникации, Хуманитарни науки, Публична администрация, Компютърни науки и технологии, История, Туризъм, Право, Счетоводство, Финанси, Застраховане и др.). Запознати сме с изискванията, правилата и процедурите на всички български и редица чужди университети.

 

За да поръчате разработка:
1. Попълнете формата за контакт на страница За контакт" на уебсайта (посочете видът на разработката, темата на разработката, предметът, броя на страниците). Не забравяйте да посочите Вашето име и фамилия, електронен адрес (имейл) и (мобилен) телефонен номер за контакт.
2. Ще получите отговор на електронния адрес, който сте ни предоставили, с номер на Вашата поръчка.
3. Ще получите оферта на електронния адрес, който сте ни предоставили.
4. Извършвате плащане. Банковата ни сметка е посочена в офертата.
5. Ще получите имейл с потвърждение на електронния адрес, който сте ни предоставили, когато разработката е готова.
6. Ще получите разработката под формата на файл на електронния адрес, който сте ни предоставили, или на електронен носител.

Забележка: При поръчка на три или повече теми наведнъж, ползвате задължителна отстъпка от 15%. При поръчка на две или повече дипломни работи или магистърски тези наведнъж, ползвате задължителна отстъпка от 10%.

 

CookiesAccept

Този сайт използва бисквитки и други технологии. Научете повече за нашата Политика за поверителност

Приемам